https://www.i-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.jpg

Micro USB kabel

Een micro USB kabel wordt gebruikt om smartphones van talloze merken op te laden en om data over te brengen. Er zijn daarnaast nog vele andere apparaten die een micro USB kabel gebruiken.

Heb je een Samsung, Sony, LG of HTC smartphone, dan wordt daar een micro USB kabel bijgeleverd. Deze kabel kan echter wel kapot gaan, of je kunt hem kwijtraken. Gelukkig kan je bij i-Mania voor een aantrekkelijke prijs een nieuwe micro USB kabel kopen.

Je hebt dan zelfs keuze uit vele kleuren, lengtes en modellen. Als je rondkijkt in ons uitgebreide assortiment vind je vast de micro USB kabel die je zoekt.

Veel keuze voor een micro USB kabel

Uiteraard heeft i-Mania een standaard micro USB kabel voor je. Je kunt gewoon een zwarte of witte nemen, maar we bieden ook vele andere leuke kleuren aan. Daarnaast kan je voor een standaard micro USB kabel kiezen uit diverse lengtes.

Vond je het oude kabeltje altijd al wat te kort, kies dan voor een langere. We hebben zelfs een micro USB kabel van 3 meter voor je, dat moet toch zeker lang genoeg zijn. i-Mania heeft naast de gewone micro USB kabel ook allerlei bijzondere exemplaren voor je.

Zo bieden we bijvoorbeeld ook de nylon netting kabels aan. Een nylon netting micro USB kabel is bekleed met nylon. Deze kabels zijn steviger en raken minder snel in de knoop dan gewone kabels.

We kennen immers allemaal wel de irritatie van het moeten ontwarren van een micro USB kabel. Daarnaast bieden wij noodle style kabels aan. Deze kabels zijn zo plat mogelijk en je kunt ze heel goed oprollen, wat ze makkelijk te vervoeren maakt.

Een noodle style micro USB kabel raakt vrijwel nooit in de knoop, dus het ontwarren van je kabel hoef je nooit meer te doen. Ook nylon netting en noodle style kabels kan je bij i-Mania tegen een zeer gunstige prijs verkrijgen.

De kans is groot dat je bij een andere aanbieder een stuk meer betaalt. Ondanks onze lage prijzen is elke micro USB kabel die wij verkopen van zeer goede kwaliteit. Je kunt er jarenlang plezier van hebben.

Mocht je nog opladers nodig hebben, dan kan je deze ook bij i-Mania bestellen. i-Mania heeft een zeer uitgebreid aanbod aan accessoires voor smartphones en tablets van alle gangbare merken.

Bestel snel en gemakkelijk

Bij i-Mania heb je je micro USB kabel gemakkelijk besteld en betaald. Hij wordt ook snel bij je thuisbezorgd.

Bestel je voor 17.00 uur en hebben wij het artikel op voorraad, dan gaat je micro USB kabel dezelfde dag nog op de post.

Je hoeft dus niet lang zonder kabel te zitten en kunt je smartphone of tablet snel weer prettig gebruiken.

i-Mania, jouw aanbieder van smartphone en tablet accessoires, waaronder de micro USB kabel die je zoekt.

 

Gerelateerde Micro USB kabel artikelen: