https://www.i-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.png

Winkelwagen:

0 item(s)

iPad Air kabel

Is je iPad Air kabel stuk? De oplaadkabel van je iPad Air, die tevens als datakabel dient, is niet enorm stevig. Het kan voorkomen dat je iPad Air kabel kapotgaat. Ook is de kabel die bij de iPad Air geleverd wordt aan de korte kant. Heb je je stopcontacten hoog op de muur zitten, dan haalt de kabel de grond niet, waardoor je misschien niet elk stopcontact kunt gebruiken om je iPad op te laden. Hoe dan ook, als je om wat voor reden dan ook een nieuwe iPad Air kabel nodig hebt, dan zit je goed bij i-Mania. Deze kabels, die overigens ook werken op de iPad Air 2 en diverse iPhone modellen, zijn van zeer goede kwaliteit en zijn verkrijgbaar tegen gunstige prijzen. Wij bieden niet alleen standaard kabels zoals je ze via Apple kunt krijgen, maar ook allerlei bijzondere modellen, zodat je precies de iPad Air kabel kunt vinden die bij je past.

De iPad Air kabel die je zoekt vind je bij i-Mania

De iPad Air wordt opgeladen door een lightning naar USB kabel in een adapter te steken en die in het stopcontact te doen. Zo’nlightning naar USB iPad Air kabel vind je in een ruime sortering bij i-Mania. Voor standaard lightning kabels kan je kiezen uit diverse kleuren en lengtes. Een extra lange iPad Air kabel kan zeker van pas komen, om je iPad ook aan een hooggeplaatst stopcontact op te kunnen laden. Daarnaast biedt i-Mania ook noodlestyle kabels en nylon netting kabels aan. Een noodlestyle of nylon netting iPad Air kabel is niet alleen steviger, maar raakt ook minder snel in de knoop. Je hoeft dus niet elke keer je iPad Air kabel te ontwarren en de kabel gaat niet snel kapot. Ook multifunctionele kabels vind je in het assortiment van i-Mania. Heb jij of hebben andere gezinsleden apparaten met een andere aansluiting, dan kan je je multifunctionele iPad Air kabel daar ook voor gebruiken. Met deze iPad Air kabel kan je namelijk ook oudere Apple apparaten opladen, en alle smartphones en tablets met een micro-USB aansluiting. Deze aansluiting wordt veel gebruikt in apparaten van andere merken, zoals Samsung.

Je kabel snel besteld en bezorgd

Heb je de iPad Air kabel gevonden die je zocht, dan kan je hem snel en gemakkelijk bestellen. Je artikelen heb je vervolgens snel in huis. Kijk naast onze kabels ook naar onze adapters, bijvoorbeeld de autoladers en de adapters waarmee je meerdere apparaten tegelijk kunt opladen. Alles wat je nodig hebt voor je iPad vind je bij i-Mania! iPad Air kabel

There are no search result for this landing page.