https://www.i-mania.nl/skin/frontend/default/imania/images/logo.jpg

iPhone 6 kabel

Heb je een nieuwe iPhone 6 kabel nodig, omdat de oude kapot is? Of heb je iets anders nodig dan de standaard iPhone 6 kabel die je van Apple bij je iPhone 6 kreeg?

i-Mania heeft een zeer compleet en veelzijdig aanbod aan iPhone kabels, waaronder waarschijnlijk ook de iPhone 6 kabel die jij nodig hebt.

Bij ons vind je veel meer keuze dan wat Apple je aanbiedt, en al onze kabels zijn van goede kwaliteit. Daarnaast betaal je niet teveel, want elke iPhone 6 kabel is zeer gunstig geprijsd en is te bestellen onder aantrekkelijke voorwaarden.

De iPhone 6 kabel die jij zoekt

Van Apple krijg je bij je iPhone 6 een standaard lightning kabel. Deze iPhone 6 kabel kan echter kapot gaan, zeker als je hem vaak vervoert. Daarnaast is dit kabeltje niet zo heel lang. Met een hooggeplaatst stopcontact haal je vaak de grond niet.

Ook als je kabel niet kapot is, heb je misschien behoefte aan een langere kabel, of een ander type iPhone 6 kabel. Elke kabel die je maar nodig zou kunnen hebben, vind je in het aanbod van i-Mania. Wat lightning kabels betreft bieden we je een ruime keuze aan.

De standaard witte iPhone 6 kabel is bij ons natuurlijk beschikbaar, maar we bieden ook iPhone kabels in andere kleuren aan, of kabels die extra lang zijn, of juist korter. Daarnaast hebben wij zogenoemde noodlestyle en nettingstyle kabels in ons assortiment opgenomen.

Een noodlestyle iPhone 6 kabel is platter, raakt niet in de knoop en is gemakkelijk op te rollen. Een nettingstyle kabel is omhuld met stevig nylon, wat ervoor zorgt dat hij minder snel kapot gaat, en daarnaast niet in de knoop raakt.

Uiteraard voldoet ook een nylon of noodlestyle iPhone 6 kabel aan de lightning standaard, waardoor je dus je iPhone op kunt laden en data over kunt dragen. Ook multifunctionele kabels vind je in ons assortiment.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een iPhone 6 kabel met oprolbaar snoer, waar je naast je iPhone 6 ook oudere iPhones en iPads mee op kunt laden? Zoals je ziet kan i-Mania elke wens op het gebied van een iPhone 6 kabel voor je vervullen.

Je iPhone 6 kabel snel in huis, onder gunstige voorwaarden

Heb je dringend een iPhone 6 kabel nodig, dan wil je er niet lang op wachten.

Bestel je bij i-Mania voor 17.00 uur een iPhone 6 kabel en hebben wij het artikel op voorraad, wat bijna altijd het geval is, dan verzenden wij je kabel dezelfde dag nog.

Bestellen gaat op zeer eenvoudige wijze en betalen kan via meerdere veilige en handige betaalmogelijkheden.

Je ideale iPhone 6 kabel heb je snel gevonden via i-Mania, specialist in iPhone-accessoires!